torsdag 17 november 2011

Lunch inlägg

Med fullt upp på kvällarna blir det helt enkelt till att kasta in ett litet inlägg nu på lunchen!
I tisdags städade jag här hemma. Mina syskonbarn kom på besök för en kort stund och tyckte att det var konstigt tror jag. Haha! Jag antar att det var just att jag gjorde det på kvällen en vardag som var det konstiga.
Igår var det återigen träff med några av tjejerna från AFF. Och återigen var det mycekt trevligt! Och många var vi, åtta stycken så det kändes super kul! Det enda negativa var att jag satt på ena kanten, så jag kunde lixom inte delta i disskussionerna som fördes på andra ändan. Men som tur var hade jag trevliga tjejer även på min sida så det gick ju bra ändå!

Idag har jag varit hos både kiropraktorn och Barnmorskan. Och båda gick bra. Jag hoppas att jag bara ska behöva till kiro en gång till nu innan det är dags för födsel... Det vore kanon!
Och barnmorskan är ju så fantastisk! Hon frågar hur jag mår och om jag undrar nåt. Sen är vi typ klara. "Jag kan inte komma på nåt att berätta, för du sköter dig ju redan så bra". Tydligen mår jag betydligt bättre än hennes andra patienter (säger man så? Ja, andra gravida iaf!), hon tyckte att det var ovanligt att man mår såhär bra som jag gör. Så det känns ju kul! Jag är innerligt tacksam!
Och hon tyckte (precis som ni!) att jag kan unna mig lite gott. Bara det inte blir jätte mycket såklart. Och att jag skulle tänka på att borsta tänderna noga och ofta, så man inte går och småäter hela tiden. Och att jag skulle åta nyttiga saker också såklart!
Sen sa hon också att man ska passa sig lite för att skapa vanor, eftersom det kan vara jobbigt att bryta sen. Och jämförde det med att tex röka. Så att jag lixom inte alltid tar en godis efter lunchen för då kan det sätta sig och bli som ett beroende.
SÅ! Det blir nog till att baka i helgen.... Det känns somatt jag nog var inne på rätt spår, med att det är okej att unna sig lite, ibland. Bara man håller det på en "lagom" nivå.
JAG ÄLSKAR ORDET LAGOM!
Men det kan vi diskutera en annan gång.

Ikväll bär det av till Kista galleria med syster och mamma. Ska bli så kul och mysigt!
Tyvärr kommer jag nog komma hem tomhänt, för jag har en hel lista med grejer som jag vill/behöver köpa. Och det brukar leda till att jag inte hittar nånting alls.
När jag bara åker med som sällskap däremot hittar jag  både det ena och det andra!

Här är min lilla lista inför kvällen:
Vinterjacka! Om jag hittar någon relativt billig (läs max typ 600:-)
Just nu har jag min vanliga vinterjacka, men nu har jag typ 2cm kvar att spela på innan den glipar över magen. Har funderat på detta fram och tillbaka och det känns ju lite onödigt att köpa en ny jacka, eftersom jag med största sannorlikhet bara kommer ha den i år... Men! Jag kommer ju ha den varje dag. Och jag vill inte ha nån gammal rutten tråk jacka som Conny inte längre använder. Jag vill känna mig fin! (Men inte till vilket pris som helst!)
Kanske även en ny fin mössa? Så jag slipper ha min "playboy"-mössa... Har den bak-och-fram för att det inte ska synas. =P

1 par byxor, gärna jeans för dem jag har är fantastiskt sköna!
1 par tights och/eller 1 par långkalsonger. Det börjar bli kallt nu!
1 par strumpbyxor   är ju snart dags för julmiddagr m.m.

1 skjorta om jag inte kan ha min systers som jag ska få prova innan vi åker
2 koftor
1 fin vanlig tröja. Alltså långärmad men inte så varm
minst 1 t-shirt/linne

Trosor - i mängder! Jag vill rensa ur min låda och slänga massa "gamla"
2st BH-förlängare. Sånt litet extra spänne så att BHn blir större i ryggen, för brösten har inte växt ur kuporna än!
Kanske även en ny BH. Kanske då en amnings BH? Svårt dock att veta storlek...
Ilägg för BHn. För att samla upp läckage....

Sen vill jag öven för skojs skull köpa några fina örhängen eller så.
Så att man kan "blinga" till sig lite snabbt och lätt.
Och eventuellt nån fin blomma eller så som man kan sätta påä ovannämda skjorta för att göra den lite roligare.

Oj oj va tiden går. Nu måste jag åka tillbaka till jobbet!
Ha en trevlig kväll allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar